Nytt och på gång...

på Benstockens Långtidsparkering & Arlanda Flygplats

Nedan presenterar vi våra nyheter, samt idéer om vad man bör tänka på när man planerar in för sin resa. Ni kan även få våra nyheter direkt i er facebook-logg. Det enda som krävs av er är att ni besöker vår facebooksida och ger oss ett "gilla".

Info i samband med Coronaviruset.

Hej alla gamla kunder och snart förhoppningsvis alla nya kunder. Ingen kan undgå att vi, nu här i landet, har Coronavirus, pandemi, hysteri å en massa toarullar att tampas med. Vi kan inte förstå varför man köper toalettpapper i mängder, men, men, alla får göra som de vill. Men egentligen funderar nog alla vi på vad detta kommer att leda till i slutändan, vad som händer med jobb, utbildning, hälsan osv...

Vi lyckades! Vår bokningsserver har nu blivit bytt och omprogrammerad, så nu funkar det att boka sin parkering online igen.

Klicka här för att komma till vår onlinebokning>>>

Parkeringsgäster! Vår bokningsserver har blivit hackad för att kunna idka utpressning mot oss. Därför fungerar för stunden inte vår Online-bokning. Vi ber er därför kontakta oss via mej eller telefon.

Klicka här för att komma till vår kontaktuppgifter>>>

Vänner! Vi är en stolt platinasponsor av Team Rynkeby God Morgon.

Teamet cyklar och samlar varje år in massor av pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar hela vägen ner till Paris.

Vi på Benstocken hjälper självklart också till...

svenfrdeitrues